SNEL CONTACT OPNEMEN? +31 (0)10 707 38 98

Appointment Planner

De Afspraken Planner is een efficiëntie module voor elke agenda, die speciaal ontwikkeld is om aan te sluiten bij de werkzaamheden van accountmanagers en agenten. De planner stelt uw accountmanagers in staat om eenvoudig hun beschikbaarheid aan te geven en zorgt er tegelijkertijd voor dat er intelligent afspraken worden gepland.

Generic Export Manager

Vanuit de call- en contactcenter markt is er altijd een grote vraag geweest om rapportages en database exports gemakkelijk voor de eindgebruiker beschikbaar te krijgen. ITCall heeft de Generic Export Manager ontwikkeld om aan deze grote vraag te voldoen.

Supervisor Campaign Manager

Één tool die werkt voor alle platforms en geschikt voor supervisors. Hiermee worden functionaliteiten als belbestanden en voorraad beheren en aanpassen heel eenvoudig voor de supervisors. Zeer geschikt voor contactcenters met een relatief kleine IT-afdeling.

Reach All Address Tool

De Reach All Address tool van ITCall is een tool die ontwikkeld is voor de Contactcenter branche. Met de tool is het mogelijk zelfs de laatste 5% van aangeleverde records voor zeker 65% bereiken. De Reach All Address tool is inzetbaar voor meerdere platformen.

Urenregistratie

De Urenregistratie van ITCall is volledige branche onafhankelijk en kan binnen elke branche worden gebruikt. Daarnaast is de Urenregistratie platformonafhankelijk en kan geïntegreerd worden binnen Vocalcom, Teleknowledge, Interactive Intelligence en ABC Solutions.

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Laat hier uw contactgegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.
Email:
Telefoonnummer:
Bericht: