Data Import

Het inladen van belbestanden in diverse applicaties is één van de diensten die ITCall biedt. Vaak wordt er een belbestand verkeerd ingeladen, en kost dit vervolgens een aanzienlijke tijd om te repareren. ITCall helpt met het correct importeren van data binnen applicaties.

Voor een contactcenter is het van belang dat de klantinformatie correct wordt ingeladen, zonder dat hier veel tijd mee verloren gaat. Daarnaast is het van belang dat formaat van de informatie uit het belbestand overeenkomt met het formaat van het bijbehorende script. Bijvoorbeeld:
  • In het belbestand staat postcode woonplaats in één veld, terwijl in het uiteindelijke script postcode en woonplaats apart worden gezien.
  • De combinatie straatnaam en huisnummer of de schrijfwijze van het telefoonnummer (met streepje, zonder streepje, met spaties enzovoorts).
De belapplicatie weet niet goed hoe hij deze informatie correct kan ordenen en geeft hierdoor niet de juiste informatie weer.

Ervaring ITCall

De medewerkers van ITCall helpen u met het inladen van de data voor uw Callcenter, zodat uw medewerkers altijd beschikken over de juiste klantinformatie. ITCall kan uw belbestanden inladen voor onder andere Vocalcom, Teleknowledge, Interactive Intelligence en ABC Solutions. ITCall heeft ervaring met het inladen en uitladen van data in CSV, Excel, XML, DBF en Microsoft Access. Staat uw data in een ander formaat, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.